Skovrensning

Skovrensning

Alle taler om forurening - men VI gør noget ved det ....!! Én gang om året - primært i april/maj måned - afholder vi skovrensning.


Der er desværre alt for mange skov-svin - og det besluttede vi i 1987 at gøre noget ved. Derfor besluttede Sejs Svejbæk Borgerforening at lave et årligt arrangement, hvor vi samles, og i en 3-4 timer samler affald op ved indfalds-vejene til Sejs/Svejbæk.


Vi starter kl. 9 ved Valdemarsvig, hvor vi får et rundstykke samt en kop kaffe/the. Alle medvirkende får udleveret en sikkerhedsvest, samt poser, spande mv. til brug ved affalds-samlingen.


Vi deles op i grupper, og renser vejene fra Nåege til Sejs, fra Borgdalsvej til Sejs, fra Linå Vesterskov til Svejbæk. Vi fylder som regel 25 sække, og det er ALT fra bil-udstyr og hele cykler til dåser og flasker.


Efter det dejlige - og ikke mindst rene samvittigheds-rensende job - er overstået - samles vived de små fisk, og slutter af med en gang skøn suppe, som - som regel - bliver sponsoreret af Slagter BO.  


Alle er velkommen denne dag - tag både mand, kone, børn, svigermor og naboen med - jo flere vi er - jo bedre kan vi forskønne vores dejlige område her i Sejs-Svejbæk. Dog skal børn under 12 år være ifølge en voksen. Husk tøj og sko efter vejrforholdene, et par havehandsker vil også være en god ting..! 


Vores samarbejds partner