Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer


Banko Banko Banko

 Torsdag den 11. april er sæsonens sidste bankospil og vi takker alle der har holdt liv i denne aktivitet .Vi spiller om anvisninger til de lokale forretninger : Dagli’ Brugsen – Rema 1000 og Slagter Bo. 

Spillet er for alle, er man ikke medlem af   Borgerforeningen koster et gæstekort for en aften 10, - kr.

Et kort (plade) koster 12,- kr.  Der kan købes øl og vand 

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.

FORNYELSE AF MEDLEMSKAB.

Vi håber at vi har nået at få girokortene med i dette nummer af Foreningsnyt. Vores pris for et medlemskab er : 100,- kr. for enkeltmedlem   175,- for et familiemedlemskab ( 2 voksne samt alle hjemmeboende børn under 18 år )Som noget nyt kan man nu betale på Borgerforeningens mobil pay (står på girokortet) eller over netbank eller ved foreningens arrangementer.Kontingent. 

Det har virkelig gjort en forskel ,at man nu også kan betale med mobil pay  for kontingent – vi har fået en del medlemmer på det grundlag og det er rigtig dejligt – hvis du nu sidder og ærgre dig over at du ikke blev meldt ind – kan du stadig nå det.

Enkeltmedlem- 100,- kr. for 1 år og familiemedlemmer (2 voksne samt alle hjemmeboende børn under 18 år ) 175,- kr. for 1 år.Mobil pay nr. 82318 eller

netbank  reg: 4716 konto 8025037.JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 
 CHRISTINE – PRISEN 2018.

 

I næste nummer af Foreningsnyt vil der være omtale af teater 2019 og hvem der blev dette års vinder af Christineprisen 2018. Ligeledes vil der komme omtale af vores skovrensning.Torvedag

Lørdag den 1. juni  afholder vi sammen med butikkerne ved butikstorvet lokal  torvedag, fra kl. 10,00 til kl. 13,00.

Der vil være loppemarked på Rema’s P.plads og der vil være boder med smagsprøver – hos Slagter Bo vil der kunne nydes både øl og grill mad  og der vil være underholdning i alle 3 timer.

Ved Brugsen vil der også være smagsprøver – samt salg af lagervare og en hoppeborg til børnene.

Hos Rema vil der være torvetilbud samt børnekonkurrencer kl. 11 .

Så der vil være noget for alle aldre – det plejer at være en rigtig hyggelig dag ,hvor man hører lokal musik  medens man handler.

Hvis du nu er medlem af en forening og synes din forening skulle være med til at gøre denne torvedag endnu sjovere ved at deltage og fortælle om jeres forening evt. vise hvad I laver – så henvend jer til Maja H. Gulbæk.

Har du en masse ting du gerne vil prøve at sælge evt. tjene lidt til ferien så er det vores loppemarked du skal deltage i også her henvender man sig til Maja H. Gulbæk tlf: 2868 2066Lad os støtte de lokale butikker denne dag.SKOVRENSNING.

Lørdag den 4. maj afholder vi vores skovrensningsdag , hvor vi rydder alle indfaldsveje til Sejs-Svejbæk  og der er alle velkommen til at hjælpe naturen af med affald – vi mødes ved Valdemars Vig  og starter med lidt kaffe og et rundstykke – så deles ruterne ud og vi går i gang – ved middagstid mødes vi igen på ”de små fisk” og får en tiltrængt varm suppe.Det plejer ,at være en rigtig hyggelig dag samtidige med at man bliver rørt og får renset op så alt i alt en win / win 

/reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening