Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SMExternalModulesModule has a deprecated constructor in /customers/8/c/c/sejssvejbaek.dk/httpd.www/extensions/SMExternalModules/SMExternalModules.classes.php on line 16 Jule-marked
Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev de
Jule-marked
Som noget helt nyt fra 2011 - afholder Borgerforeningen nu også julemarked. Dette vil foregå i hallen ved siden af Multihuset i den sidste week-end i november måned.

Alle lokale - som gerne vil sælge noget på markedet er velkommen. Der betales stand-pris.

Kunstudstilling og Julemarked 2012

Vi afholdt en travl weekend sidst i november 2012 med Kunstudstilling i Multihusets sale og børnekunst i glassalen. I idrætshallen afholdt vi samtidig vores 2. julemarked,  og det hele med stor succes.

En stor tak til alle der var med, fra kunstnerne i den ene ende af huset,  til pædagogerne på 1. sal,  og til alle de som havde boder i hallen.

Vi havde igen fået fat på Silkeborgs borgmester Hanne B. Olsen,  som åbnede kunstudstillingen ved ferniseringen lørdag formiddag.

Der var godt med besøg i hele huset hele weekenden og vi fik en masse ros, hvilket var rigtig dejlig - TAK for det.. Vink

Det er et arrangement, som vi vil vende tilbage med årligt, så alle de kunstnere som bor her i lokalområdet,  skulle måske overveje om de vil være med.  Og har du julesager som du sysler med, så overvej om det ikke kunne være en god idé, at få dem fremvist og solgt her i det lokale..
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening