Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deFASTELAVNSFESTDen årlige fastelavnsfest afholdes - til fastelavn - i februar måned. Vi klæder os ud, og styrer løjerne i den store sal i Multihuset, hvor der er 3 tønder, som skal høvles ned..!

Der er 1 tønde til de helt små, 1 til de større børn, og 1 tønde til de voksne. Det er blevet tradition, at de voksne også klæder sig ud til fastelavnsfesten, og det er rigtig dejligt.! Vink Der er præmier for de bedst udklædte i alle 3 kategorier. Og selvfølgelig kåres både kattekonge- og dronning.

Der er pyntet op, og der serveres fastelavnsboller, sodavand/juice og kaffe/the, som er inkluderet i indgangs-billetten.  Øl og vand kan købes.

Heldigvis plejer vi at være dejlig mange til dette traditions-rige arrangement.

Kom og hyg dig i et par timer med børnene - og er dine egne blevet for store - og er du så heldig at du har børnebørn - så tag dem i hånden og mød op i februar måned.

Nærmere info vil stå på forsiden over kommende arrangementer.


 Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening