Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer

KLIK HER KLIK HER KLIK HER


Banko Banko Banko

Den 22. marts afholdt vi vores sidste bankospil i denne sæson og lige efter dette spil afholdt vi for første gang i foreningens historie ekstra ordinær generalforsamling – som kun omhandlede vedtægtsændringer – mere herom i næste nummer.


BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.

SKT. HANSAFTEN 

I år har det været en usædvanlig varm og tør sommer og derfor fik vi afbrændingsforbud i hele landet – dog kom der regn op til denne aften.

Men vi aflyste aftenen og det var der folk der ikke var helt tilfreds med – vi valgte at aflyse forsat idet vi synes vi var for tæt på beboelse.

MEN vores båltaler har lovet at vende ”frygtelig ” tilbage næste år og jo vi vil afholde bål næste år igen hvis vejrforholdene er til det.KUNSTUDSTILLING 2018

Weekenden 17. og 18. nov. afholdes vores årlige kunstudstilling og på nuværende tidspunkt er der

tilmeldt en del kunstnere MEN der er stadig plads til flere og derfor har vi udvidet tilmeldingen til søndag den 12. august – og det gælder alle kunstnere i Silkeborg kommune.

 Tilmelding sker til : Maja H. Gulbæk – tlf: 28682066 eller mail: mgulbaek@fiberpost.dkJULEMARKED 2018 

Samme weekend som kunstudstillingen har vi vores julemarked i Klubhushallen i den anden ende af bygningen.Her er der også en del der har tilmeldt sig og der er også plads til flere så bare tilmeld dig til Maja Gulbæk , hvis du har lyst til at være en del af dette arr. 


PENSIONIST – hyggedag

Søndag den 2. sep. Vil vi gerne inviterer alle pensionister i Sejs – Svejbæk  til en hyggedag i Multihuset .

Dagens program: kl. 14,00 – kaffebord med kage  - lidt underholdning.

  Derefter spil af forskellige arter eller hyggesnak m.m.

  Ca. kl. 18,00 – 3 retters middag som tilberedes af en prof. Kok

Efter middagen afholdes et lille bankospil på 10 omgange

 Slut på en forhåbentlig dejlig dag

 

 Øl – vand og vin kan købes til billig pris.

Entre :  80,- kr. pr. person  

Sidste tilmelding fredag den 24. august til : Maja H.Gulbæk – tlf: 28682066 eller mail: mgulbaek@fiberpost.dk

 Dagen er for alle pensionister og ikke kun for medlemmer…………Tak til : Rema 1000 – Dagli’ Brugsen – Slagter Bo – Linå Vesterskov samt efterløns- og  pensionistforeningen.

JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 

MOBIL PAY

Nu har Borgerforeningen også fået mobil pay med nr. 82318 og nu kan alle betale via dette til vores arr. dog undtaget vores bankospil .Vi fik succes med dette betalingssystem til vores teater i det vi fik tilladelsen fredag den 20. april og kunne starte den 21. april .

/reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening