Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SMExternalModulesModule has a deprecated constructor in /customers/8/c/c/sejssvejbaek.dk/httpd.www/extensions/SMExternalModules/SMExternalModules.classes.php on line 16 Sejs Svejb├Žk Borgerforening
Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementerBanko Banko Banko

BANKOSPIL

er slut

Der spilles stadig bankospil i Multihuset , hver torsdag kl. 19,00 – ca. kl. 21,00.


Vi spiller om anvisninger til de lokale forretninger : Dagli’ Brugsen – Rema 1000 og Slagter Bo. 

Spillet er for alle, er man ikke medlem af   Borgerforeningen koster et gæstekort for en aften 10, - kr.

Et kort (plade) koster 12,- kr.  Der kan købes øl og vand 

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.AFLYSNINGER Så kom den tid , hvor vi kan sige før og efter corona virus – Det har også ramt her i området og detførte til en masse aflysninger – også i borgerforeningen.

Vi skal tænke på os alle og blive hver for sig , men alligevel stå sammen om det her – det er alvorligt og heldigvis ser det ud til , at de fleste her i området overholder det.Vores aflysninger Bankospillet blev jo afbrudt lige før sæson stop Denne sæson er slut og tak til alle jer der har spillet hele vinteren – vi kommer igen efter corona, næste sæson forhåbentlig.

Tak for samhandel med de 3 faste forretninger der leverer gavekort.Generalforsamling vi skulle have afholdt vores generalforsamling den 12. marts både i Borger Foreningen og spareforeningen ”Julens glæde”. Det er udsat på ubestemt tid –måske først i efteråret.Teater - vi skulle den 25. og 26. april have opført ”Emil fra Lønneberg” som musical og det er en hel vinters arbejde der var spildt –det er AFLYST / UDSAT - Men gode kræfter fra Idrætklubben til sponsorer samt sceneudlejer mm. gjorde , at vi kunne flytte dette store arrangement til 26. og 27. september i Klubhushallen – Hvor vores lokale skuespillere i alderen 6 – 76 år vil vise , hvad vi kan – mere herom senere.Christine prisen 2019 - Skulle uddeles til vort teater i april , og folk her i byen kunne stemme om hvilken kandidat, de synes skulle have et skulderklap – det er udsat til teater i september. Hen over sommeren – vil der blive nye stemmesedler i Foreningsnyt.

Så hold øje med det….. Der opstilles først stemmeurner i forretningerne efter sommerferien – i år er der 5 kandidater – mere herom senere.Skovrensning : Vi skulle have afholdt dette for vores område – årlige arrangement – det bliver arrangeret i eftersommeren , så må man forhåbentlig igen samles en del til dette arbejde, dato følger senere.Torvedag den 13. juni skulle vi have afholdt torvedag ved butiksområdet i Sejs – Svejbæk det udsættes højst sandsynligt også til eftersommeren.Skt.Hans aften Det er jo en fast dato 23. juni – afholdes, HVIS man til den tid må samles igen. Vi afholder det på Valdemars Vig først i Sejs – mere herom senere.Jubilæumsfest Den 19. sep. afholdes om alt går vel vores 60 års jubilæumsfest - for alle borgere i byen – med spisning og dans. Der arbejdes i øjeblikket om hele programmet og  med det i baghovedet , at vi måske ikke må samles endnu .Som alle kan se og læse , så er det ikke nemt , at være borger i Danmark i øjeblikket og slet ikke når vi har / havde en masse arrangementer der skulle være afholdt i disse måneder.

Der bliver nogle arrangementer vi aflyser helt , andre udsættes blot – hold øje med de næste numre af Foreningsnyt .

Til slut vil vi ønske alle vore medlemmer en rigtig god -varm og forhåbentlig corona fri

sommer.

JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 


CHRISTINE PRISEN 2020.Vi er i år så heldige ,at have 5 kandidater til Christine- prisen 2019. Alle borgere over 18 år har ret til at afgive deres stemme på en af kandidaterne.

Stemmesedlerne kan afleveres i stemmekasser i butikkerne – Rema 1000 – Dagli’ Brugsen og slagter Bo fra den 16. marts til den 16. april , eller ved vores arrangementer eller i postkassen på Enebærvej 22.

Prisen vil blive overrakt til vores familieforestilling ” Emil fra Lønneberg” - søndag den 26. april i Klubhushallen.KANDIDATERNE :Nr. 1 – MARIANNE HOUGAARD

Udover at være et arbejdsomt medlem af Sejs-Svejbæk meningsråd – yder Marianne

specielt på musikalske område- en stor indsats for det lokale området.

Morgensang i Multihuset , hvor Marianne er en meget vidende og alsidig ”kapelmester” /

fortæller og forsanger. En klaverbokser der stiller op til mange lokale arrangementer, både

i Kirken og til borgerforeningens teater. Også Silkeborg bruger hende til morgensang mm.

Marianne vandt Christineprisen i år 2000.Nr.2 - KIRA PROVST HANSEN

Hun er virkelig en ildsjæl fra Ludvigslyst . Hun bruger så mange råvarer- økologiske fra

vores område i sine retter på traktørstedet. Hun har mange unge mennesker ansat fra

området og der er altid en venlig og supergod betjening.

Derudover arrangerer hun en del koncerter med rigtige gode musikere.

Kira vandt prisen i 2015.Nr. 3 - KIRSTEN KIRKEGAARD THEIBEL

Indstilles især for hendes arrangement i Halloween træf på Kirsebærgården – hun hjælper ,

hvor hun kan i området.

Kirsten har overtaget kassererjobbet i Borgerforeningen og er også aktiv i denne forening.

Hun er altid god for diverse kager til arrangementer i lokal området. Skuespiller og praktisk

Gris i borgerforeningen.Nr. 4. – MICHAEL GROSBØL

Han har efter , at have overtaget familiefirmaet Mascot fået dette til at blomstre op og har

gjort firmaet og Sejs-Svejbæk , kendt ud over by – kommune- og landsgrænsen og Michael

har formået ,at gøre området kendt via sit arrangement i sit firma.

Firmaet er nu flyttet fra området , men alle forbinder stadig Mascot som ”vores”.Nr.5 - LOKALHISTORISK FORENING v. Kaj Laursen.

Denne forening indstilles til prisen for deres store arbejde for , at grave i vores fortid og finde en masse sjove og alvorlige ting frem fra fortiden. – Det er et stort arbejde og der

skal afsættes en del tid som disse medlemmer tager sig – derfor indstilles de til

Christine prisen 2019.
Kontingent. Så er det tiden ,hvor man skal til at forny medlemskab i borgerforeningen – vi har nu i  

½ år kørt kontingentfri – idet generalforsamlingen sidst vedtog ,at vores regnskabsår skulle være fra 1/1 til 31/12 . Derfor har vi kørt ½ år uden kontingent.En fornyelse koster 100,- kr. til 1/1 – 2021 for enkelt medlemmer og 175,- kr. til 1/1 - 2021 for Husstandsmedlemmer ( 2 voksne og alle hjemmeboende børn under 18 år)Der er indlagt girokort i dette blad – så benyt det. Der kan overføres fra bank og der kan betales via mobil pay og sidst kan der også betales til vores arrangementer.Medlemmer fra sidste år har modtaget girokort på adressen. Vi vil gerne takke de der allerede har indbetalt.


Mobil pay nr. 82318 eller

netbank  reg: 4716 konto 8025037./reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening