Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer

KLIK HER KLIK HER KLIK HER


Banko Banko Banko

Hver torsdag aften kl. 19,00 spiller vi bankospil i den lille sal i Multihuset alle er velkommen….

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

Torsdag den 18. maj afholder Borgerforeningen i samarbejde med ældreidræt et stort bankospil i Klubhushallen kl. 19,00, med skænkede gevinster.

Dørene åbner kl. 17,30 og der kan bestilles mad hos Annette Kubel i Cafeen (sidste frist for bestilling af mad er lørdag den 13. maj )

Denne aften koster kortene 15,- kr /stk. ---

Tag en ven- veninde eller nabo med og få hygge et par timer eller mere….. Drikkevare købes i hallen."Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.


Klik på plakaten for at se den i stort format

TORVEDAG

Lørdag den 6. maj afholder vi den årlige torvedag ved butikstorvet i Sejs –

Tidspunktet kl. 10,00-13,00.

Der vil være smagsprøver fra forretningerne – hoppeborg til børnene – loppemarked kom med dine lopper og sælg det du kan (gratis – dog skal vi have tilmelding senest den 1. maj -  så pladsen kan fordeles ) .

Grillpølser og ølsalg – konkurrencer for både børn og voksne – musikunderholdning af ”Le Beat ”

Tilmeldingen til loppemarked til : Maja H. Gulbæk tlf : 28682066Sommerferie
Vi holder efter 23. juni ferie i Borgerforeningen men vi vender friske og fulde af ideer tilbage igen.


Skovrensning

 

30 års- jubilæum.

I år er det 30 år siden vi startede den årlige tradition med skovrensning i vort område .Det startede med at Borgerforeningen havde en trafik og miljøgruppe som pludselig fik ideen med at rense vort område for affald. ALLE TALER OM MILJØET MEN VI GØR NOGET VED DET. Og den strålende ide hænger stadig ved og i år er det 30. gang vi hjælper vores natur af med affaldet på alle vores indfaldsveje til Sejs – Svejbæk.

Vi håber på at se rigtig mange som synes det er en god ide at hjælpe naturen af med affaldet – indtil nu har vi samlet ca. 750 store sække affald  - kilovis af flasker og glasskår – øldåser – bil rester – cykelslanger osv osv….Tænk hvis det havde fået lov til at blive liggende så boede vi jo midt på Tandskov losseplads.

Man møder bare op lørdag den 22. april kl. 9,00 ved Valdemars Vig – hvor vi starter med en kop kaffe / te og rundstykker – derefter uddeles ruterne og så starter man – undervejs får man stillet tørsten og der er mandsskab på til at køre sækkene med affald væk -- ved middagstid mødes vi alle på ”De små fisk” og så serverer vi varm suppe.Det eneste det kræves er tøj efter vejret  - travesko - evt. havehandsker og et godt humør. Børn under 12 år skal have en voksen med idet vi skal gå langs vejene…..


Kontigent.
Har du tegnet medlemskab eller fornyelse af medlemskab af Borgerforeningen ellers er det tiden nu….

Har du / I ikke modtaget et girokort i sidste Foreningsnyt kan du henvende dig til et bestyrelsesmedlem eller direkte til vores kasserer Peter Fahnøe tlf: 86846269.

Personligt medlemskab 100,- kr. for et år og Husstandsmedlemsskab 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år. 175,- kr. for et år.

HJERTESTARTER.


Vi blev spurgt om vi i vores forening ville være med til at samle ind til en hjertestarter ved Rema 1000 .

Det ville  vi men vi nåede ”kun” at få ca. 750,- kr. samlet. Så  fik vi en melding om at der var penge nok.

Så vi blev enige om at vi  jo ikke kan beholde pengene da det er indsamlede midler så bestyrelsen er blevet enige om at skænke vores andel til Hjerteforeningen i Silkeborg.

SKT.HANS AFTEN

Den 23. juni afholder vi bål på Valdemars Vig mere herom senere…../reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening