Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementerBanko Banko Banko

BANKOSPIL

Torsdag den 5. dec. afholder vi vores store julebankospil med skænkede gevinster i Multihuset.Dørene åbnes kl. 18,00 og vi stiler mod at slutte ca. kl. 22,00-22,30.
Vi håber at mange vil deltage og gøre denne aften hyggelig - der kan købes gløgg og æbelskiver i pausen.


Vi spiller om anvisninger til de lokale forretninger : Dagli’ Brugsen – Rema 1000 og Slagter Bo. 

Spillet er for alle, er man ikke medlem af   Borgerforeningen koster et gæstekort for en aften 10, - kr.

Et kort (plade) koster 12,- kr.  Der kan købes øl og vand 

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.TEATER   Så kom tilladelsen frem angående "Emil fra Lønneberg" som musical ,der er noget helt nyt.
Vi vil gerne have både voksne og børn til at deltage - så har du en skuespiller gemt i maven eller
vil du gerne have det sjovt hver onsdag hele vinteren så meld dig til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 .
Stykket opføres 25. og 26. april 2020. - Vi begynder øvningen onsdag den 6. nov. kl. 19 i Multihusets lille sal. Selvom vi er over den 6. nov. kan du stadig nå at tilmelde dig.
FORÆRING.

Borgerforeningen fik sidst på sommeren foræret et stort maleri fra en mand , som havde boet herude i vores område , men som nu var flyttet til Thorning. Maleriet var en arv fra hans forældre men familien kunne ikke have dette maleri hængende mere og mente derfor ,at det hørte hjemme i Sejs-Svejbæk og derfor fik Borgerforeningen maleriet af Stoubjerg og Sindbjerg forærende .Sagt med det samme var næsten alle bestyrelsesmedlemmer meget ”vilde” med det maleri - MEN vi var også enige om ,at det skulle hænge et offentligt sted så efter en del snak frem og tilbage blev vi enige om at høre om plejecentret ville have det hængende – altså de har det hængende men det ejes af Borgerforeningen.

JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 

Kontingent. 

Normalt plejer vi nu at skulle forny kontingent til foreningen her i sep/okt. men efter 2 generalforsamlinger har man besluttet ,at vores regnskabsår skal gå fra jan. Til jan. Og derfor skal der først fornyes medlemskab i jan./feb. 2020.Det har virkelig gjort en forskel ,at man nu også kan betale med mobil pay  for kontingent – vi har fået en del medlemmer på det grundlag og det er rigtig dejligt – hvis du nu sidder og ærgre dig over at du ikke blev meldt ind – kan du stadig nå det.

Enkeltmedlem- 100,- kr. for 1 år og familiemedlemmer (2 voksne samt alle hjemmeboende børn under 18 år ) 175,- kr. for 1 år.


Mobil pay nr. 82318 eller

netbank  reg: 4716 konto 8025037.


KUNST – og JUL.

En stor weekend er overstået for borgerforeningen .-i Multihuset udstillede 17 lokale kunstnere

og der var meget forskelligt -at se på. Malerier – ting i træ – smykker – keramik og meget mere.

2.Viceborgmester og formand for kulturudvalget Johan Brødsgaard holdt åbningstalen ved ferniseringen om lørdagen, der var mange til denne åbning og de kunne så ved selvsyn gå udstillingen efter.

På 1. sal i Glassalen havde Tyttebærhusets børnehave for 15. – 16. år udstillet børnekunst med trækul som man selv havde fremstillet og tegnet på papir børnene også selv havde fabrikeret jo jo det var også en flot udstilling.

I Klubhushallen havde vi vores julemarked og der var 21 boder med alt mellem himmel og jord og selvfølgelig en masse nisser – juledekorationer mm. også her var der godt besøgt og mange nød æbleskiver og gløgg siddende mellem boderne.

Borgerforeningen solgte 4 amerikanske lotterier med 4 julekasser alle blev afhentet dog savner den ene kasse sin ejermand : solgt om søndagen blå serie E nr. 55 henv. Tlf: 28682066

Der blev gættet pebernødder i glasset og der blev vundet 2 gavekort på juletræer for Bente Billeskov og Henry Pedersen gættede begge på 499 stk. og det var de tætteste gæt for det rigtige var 505 stk. – gavekortene er afhentet.

En stor tak til alle kunstnere i Multihuset – børn / voksne i Tyttebærhuset og Julefolket i hallen samt praktiske mennesker for at vi fik gennemført weekenden -----/Affald 2019.jpeg/Affald 2019.jpegVi vil ønske alle vore medlemmer – hjælpere - sponsorer og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår./reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening