Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer

KLIK HER KLIK HER KLIK HER


Banko Banko Banko

Hver torsdag aften kl. 19,00 spiller vi bankospil i den lille sal i Multihuset alle er velkommen….

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.

BANKO SPIL

Så er vi kommet i gang med  bankospil , hver torsdag i Multihusets lille sal – der spilles om anvisninger til de lokale forretninger Dagli ’ Brugsen – Slagter Bo og Rema 1000 samt en ”dagens overraskelse ” ( som er alt muligt  bøger / sengetøj / lysestager osv osv ).

Alle er velkommen til dette spil er du/ I ikke medlem af borgerforeningen så kan du købe gæstekort.Vi spiller hver torsdag kl. 19,00 – ca. 21,00.

GENERALFORSAMLING

 Torsdag den 26. okt. afholder  vi vor ordinære generalforsamling i Multihusets lille sal kl. 21,00 lige efter bankospillet – dagsordenen i flg. Lovene.

Foreningen er vært ved en kop kaffe og kage.

KUNSTUDSTILLING / JULEMARKED

 

Så er der også ved at komme styr på weekenden 17 – 19 nov. hvor vi afholder den årlige kunstudstilling og julemarked .Kunstudstillingen afholdes i Multihuset både i den store og lille sal samt i glassalen. I stueplan er der voksenkunst med kunstnere fra Sejs – Svejbæk samt Silkeborg. På 1. sal er der børnekunst fra Tyttebærhusets børnehave så vi glæder os over at der stadig er så mange der vil deltage i vor 27. udstilling .


Kontigent.

Har du tegnet medlemskab eller fornyelse af medlemskab af Borgerforeningen ellers er det tiden nu….

Har du / I ikke modtaget et girokort i sidste Foreningsnyt kan du henvende dig til et bestyrelsesmedlem eller direkte til vores kasserer Peter Fahnøe tlf: 86846269.

Personligt medlemskab 100,- kr. for et år og Husstandsmedlemsskab 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år. 175,- kr. for et år.

TEATER

Så er årets forestilling i april 2018 fundet og valget faldt på den store familieforestilling : 

 ORLA FRØSNAPPER – som musical.

Så nu kan man melde sig under fanerne og stille op som skuespiller og vi skal bruge både voksne og børn.

Hvis det har interesse og man gerne vil være en  del af en stor forestilling skal man melde sig til                   Maja H. Gulbæk tlf: 28682066                    senest den 25. okt.Vi starter med at øve onsdag den 1. nov.kl. 19,00 i den lille sal i Multihuset og vi øver hver onsdag fremover .Julemarked

I Klubhushallen afholder vi vores traditionsrige julemarked samme weekend som kunstudstillingen og der vil være noget for enhver smag i julepynt eller gaver ideer så kom ud af husene og oplev et hus med liv overalt og cafeen har med garanti et godt tilbud i cafeen…..

Ses vi d 17-19 november

/reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening