Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer

KLIK HER KLIK HER KLIK HER


Banko Banko Banko

Den 22. marts afholdt vi vores sidste bankospil i denne sæson og lige efter dette spil afholdt vi for første gang i foreningens historie ekstra ordinær generalforsamling – som kun omhandlede vedtægtsændringer – mere herom i næste nummer.


BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.

SKT. HANSAFTEN 

Lørdag den 23. juni afholder vi skt. Hansbål på Valdemars Vig i Sejs- Svejbæk - .

Programmet : der tændes et lille bål som børnene kan bage snobrød over (husk pind) kl. 20,00

Børn får snobrødsdej så længe ”lager” haves.

Kl. 21,00 vil der være båltale af Forfatter og kommunikationsrådgiver Peter Borberg og derefter tændes det store bål.

Der kan købes øl – vand .

Båltaler Peter Borberg – Peter er ”gammel” Sejs – Svejbæk dreng og opvokset her i byen og gået på Sejs skole – han er nu forfatter og kommunikationsrådgiver samt journalist og mag.art i nordisk sprog og litteratur.Peter har bla.a. skrevet bøger om Storm P. – og bøgerne Humor. En meget spændende person som vi er glade for at få til at tale til vort bål.Ekstra ordinær generalforsamling

Torsdag den 22 marts 2018 afholdt vi for første gang i foreningens historie ekstra ordinær generalforsamling. Grunden var , at vores kasserer  Peter Fahnøe var død og hans navn skulle erstattes af et andet i bankerne og så trådte hele menageriet i gang – for der er nu kommet nye regler for foreninger omkring vores love og regler. Vi havde f.eks. ikke nedskrevet hvem der tegnede foreningen.

Der var et par § der skulle ændres og der skulle også rettes på valg af kasserer og formand …

Der mødte 41 mennesker op til denne generalforsamling og vedtægterne blev enstemmig vedtaget. Så nu er alt også overstået , hvad det angår.Tak til alle de der enten mødte op eller havde givet os fuldmagt via mail og sms så vi kunne få dette på plads.

CHRISTINE – PRISEN.

Christine prisen 2017 blev uddelt efter vort teater søndag den 22. april – 2018

Efter afstemning fra borgerne i Sejs – Svejbæk blev de 6 kandidater fordelt på følgende vis:

Nr. 6 – blev Ole Steen Hansen formand f. Kajak afd. I SSIF

Nr. 5 -  blev Frisør Camilla Damgaard

Nr. 4 -  blev Lynghjælperne fra Sejs-Svejbæk Kirke – v. Tove Maretti og Mona Sørensen

Nr. 3 – blev Henry Pedersen – fra efterløn & pensionistforening samt borgerforeningen

Nr. 2 -  blev Helle Præsius Busk forh. Formand for lokalrådet

Nr. 1 – og vinder af årets Christine pris blev KELD MELDGAARD fra 60 + i SSIF.

Keld Meldgaard modtog også prisen for 7 år siden – Keld fik prisen for alt hans arbejde for 60+ afd. I SSIF.Et stort TILLYKKE til Keld og de andre kandidater Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god og varm sommerferie. Kryds allerede nu den 2. sep. Kl. 14,00 der afholder vi vores årlige pensionist hyggedag i Multihuset mere herom senere.


SKOVRENSNINGLørdag den 5. maj – afholdt vi vores skovrensning for 31. år – Der mødte 17 personer op og det var i alle aldre. – efter  morgenkaffe fik vi ruterne delt ud og alle tog afsted.

Der blev renset op i Linå Vesterskov – på Borgdalvej – Fra Sejs til Nåege – og fra Silkeborg til Nåege samt langs vandet fra Silpensionistforeningen.keborg til ”de små fisk”. Det var næsten rekord i antal sække – ALTSÅ i ikke så mange sække – 10 sække mindre end vi plejer , men alligevel 15 fyldte sække samt et væld af flasker og øl og sodavandsdåser – flasker både hele og slået i stykker, hjulkapsler osv.

Det sted hvor der var mest affald var på indfaldsvejen Borgdalvej og endda på den side hvor folk kommer hjem – altså fra motorvejen eller Hårup mod Sejs-Svejbæk – rystende hvor meget der lå der – på p-pladsen der var der spande med murbrokker m.m.

Vi vil gerne takke alle vore sponsorer for hjælp til forplejningen – morgenkaffe m. rundstykker og en ”lille en” – frugt og drikkevarer på turen samt varm suppe i det fri efter strabasserne.Tak til : Rema 1000 – Dagli’ Brugsen – Slagter Bo – Linå Vesterskov samt efterløns- og  pensionistforeningen.

TEATER

I weekenden 21-22. april  afholdt vi vores teaterforestilling ”Orla Frøsnapper” og der mødte pænt mange op og ville se og følge livet i Kalleby ., med alle dens indbyggere – Der var mange børn der synes det var et sjovt stykke og det er vel den succes vi gør det for når nogen synes det er ok det vi knokler for at få til at hænge sammen.  Vi havde valgt en familieforestilling idet mange af skuespillerne var familier – der var bedsteforældre med børnebørn og der var flere forældre med børn som alle har hygget sig sammen om det projekt det er at få et teaterstykke op og stå.Mange familiemedlemmer har hjulpet på en anden måde.Vi vil gerne her takke alle vore sponsorer og hjælpere som fik alt til at klappe….

TORVEDAG

Lørdag den 2. juni afholder Borgerforeningen og forretningerne ved indkøbstorvet den lokale torvedag.

Der vil blive åbnet fra kl. 10  - 13 hvor man kan få billige tilbud der vil være loppemarked – hoppeborg – smagsprøver ved forretningerne – der vil være underholdning med musik af 2  gange duo – børnekonkurrencer – salg af grillmad ved slagteren  - foreninger møder også op og fortæller om deres forening. - alt i alt er der grund til at man denne dag  bliver her i lokalsamfundet og hygger sig .

Hvis  du har en masse ting du gerne vil komme og sælge i vores loppemarked som i år vil være på Rema 1000’ s P-plads – så skal du rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 – det er gratis at have en bod de 4 timer men man får kun plads hvis man har tilmeldt sig  senest den 30 maj. – først til mølle princippet.Se efter opslag og plakater rundt omkring i byen inden længe.JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 

MOBIL PAY

Nu har Borgerforeningen også fået mobil pay med nr. 82318 og nu kan alle betale via dette til vores arr. dog undtaget vores bankospil .Vi fik succes med dette betalingssystem til vores teater i det vi fik tilladelsen fredag den 20. april og kunne starte den 21. april .

/reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening