Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev deKommende

arrangementer


GENERALFORSAMLING.

Vores ordinære generalforsamling  afholdes torsdag den 25. okt. lige efter bankospillet .

Dagsorden i flg. Reglerne
Vi skal have valgt ny kasserer så mød op.Banko Banko Banko

 Vi spiller hver torsdag i Multihuset’ s lille sal .      Kom i god tid .

Vi spiller om anvisninger til de lokale forretninger : Dagli’ Brugsen – Rema 1000 og Slagter Bo. 

Spillet er for alle, er man ikke medlem af   Borgerforeningen koster et gæstekort for en aften 10, - kr.Et kort (plade) koster 12,- kr.  Der kan købes øl og vand 

BANKOSPIL med skænkede gevinster :

"Kurne - we do mæ til banko.......? "Alle er velkommen.

KUNSTUDSTILLING 2018

KUNSTUDSTILLING

Lørdag den 17. og søndag den 18. nov. vil 14 kunstnere fra Sejs-Svejbæk og Silkeborg udstille deres kunst i Multihuset.

Der er fernisering lørdag den 17. nov. kl. 11-12 med åbningstale af Søren Kristensen 1. viceborgmester i Silkeborg. Udstillingen har åben til kl. 16.

Hvis man vil se hvad lokale kunstnere har på hjertet så er det med at møde op og se en virkelig flot udstilling med malerier – collage – foto – smykker m.m.

Søndag har udstillingen åben fra kl. 10 – 16.

 

På 1. sal i ”Glassalen” har vi udstilling af børnekunst som så afgjort også er et besøg værd åbningstiderne er her det samme som ovenfor.Det er gratis , at besøge denne udstilling.

JULEMARKED 2018 

Samme weekend som kunstudstillingen har vi vort årlige julemarked – i år med rekordtilmeldte

boder.

Klubhushallen i samme bygning som Multihuset vil være klædt i julens tegn denne weekend.

Åbningstiderne er lørdag den 17. nov. kl. 12- 16 og søndag den 18. nov. kl. 10 – 16.

Her kan man købe julegaver – ting til juledekorationer – julepynt – honning - tøj - tasker – nisser

Juledekorationer – blomster – gløg og æbelskiver - gættekonkurrencer og amerikansk lotteri  så også her vil det være  et besøg værd – kom og støt mange lokale boder…. 


JULEBANKOSPIL

Torsdag den 6. dec. Afholder vi  et stort julebankospil med skænkede gevinster. Dørene åbner kl. 18,00 – vi starter kl. 19,00.

Der vil være en del gevinster så selve spillet varer nok til ca. kl. 23 –Alle er velkommen.JULENS GLÆDER

 ” som er en meget gammel forening, hvor man sparer op hele året ved køb af spare mærker og så får man pengene udbetalt til jul. 

I gamle dage brugte man pengene til at holde jul for i dag bruges de til gaver rejser osv…. men der er ikke noget med renter, man får det beløb ud som man sætter ind og der er kun udbetaling til jul. Er man interesseret i at være med i denne forening kan man rette henvendelse til : Maja H. Gulbæk tlf: 28682066 TEATER

Det er nu bestemt ,at vi igen i 2019 vil opfører et familiestykke nemlig ”Folk og røver i Kardemommeby” 

Hvis man er interesseret i at prøve kræfter med et teater hele vinteren – så skal man tilmelde sig hos Maja H.Gulbæk tlf: 28682066 vi mangler både VOKSNE og BØRN – der bliver ikke så mange roller til børnene i år men vi skal bruge mange til statister (borgere i byen og kor) .Vi øver fra onsdag den 7. nov. kl. 18,30 til 20,00 i lille sal i Multihuset . Stykket skal opføres den 27. og 28. april 2019 i Klubhushallen.FORNYELSE AF MEDLEMSKAB.

Vi håber at vi har nået at få girokortene med i dette nummer af Foreningsnyt. Vores pris for et medlemskab er : 100,- kr. for enkeltmedlem   175,- for et familiemedlemskab ( 2 voksne samt alle hjemmeboende børn under 18 år )Som noget nyt kan man nu betale på Borgerforeningens mobil pay (står på girokortet) eller over netbank eller ved foreningens arrangementer./reklame2.jpg/slagterbo.jpg/rema1000.jpg


HUSK - vi er til for dig... Grine

     MEN vi har også brug for dig - og din        støtte. For kun 15 kr. om måneden er          hele husstanden medlem. Det er da billigt..! 


   
Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening