Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SMExternalModulesModule has a deprecated constructor in /customers/8/c/c/sejssvejbaek.dk/httpd.www/extensions/SMExternalModules/SMExternalModules.classes.php on line 16 B├Şrneteater
Forside, det er her, det sker Hvem er vi Teater Boerneteater Pensionistfest Fastelavn Skovrensning Skt. Hans Torvedag Christine Prisen Lotterispil Kunst-udstilling Sodavands-disco Jule-marked Julens Glaeder Love og regler Link Kontakt bestyrelsen Det skrev de
Børneteater
 

 

Børn fra Sejs-Svejbæk, som elsker drama, sang og musik,  kan være med i Borgerforeningens årlige børneteater. Der øves fra august måned frem til slut oktober, hvor det udvalgte stykke fremføres.

Der øves som regel en gang om ugen - har primært været tirsdag aften fra ca. 19-21 - men det aftales fra år til år.  Der er brug for børn i alle aldre, og både med og uden replikker, samt med og uden sang.

Det er skønt for børnene at være sammen om teateret, og de går vældig meget op i det - både mht. at øve samt den store dag, hvor stykket skal opføres for forældre, venner og familie og øvrigt lokal publikum.

Ring til Maja på tlf. 28 68 20 66 og tilmeld dit barn, det er en oplevelse uden lige...Grine


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Log ind | Sejs SvejbŠk Borgerforening