Skovrensning

 

Alle taler om forurening - men VI gør noget ved det ....!! 

 
 /affald1.jpg
 
 
Én gang om året - primært i april/maj måned - afholder vi skovrensning.
 
Der er desværre alt for mange skov-svin - og det besluttede vi i 1987 at gøre noget ved. Derfor besluttede Sejs Svejbæk Borgerforening at lave et årligt arrangement, hvor vi samles, og i en 3-4 timer samler affald op ved indfalds-vejene til Sejs/Svejbæk.
 
Vi starter kl. 9 ved Valdemarsvig, hvor vi får et rundstykke samt en kop kaffe/the. Alle medvirkende får udleveret en sikkerhedsvest, samt poser, spande mv. til brug ved affalds-samlingen.
 
Vi deles op i grupper, og renser vejene fra Nåege til Sejs, fra Borgdalsvej til Sejs, fra Linå Vesterskov til Svejbæk. Vi fylder som regel 25 sække, og det er ALT fra bil-udstyr og hele cykler til dåser og flasker.
 
Efter det dejlige - og ikke mindst rene samvittigheds-rensende job - er overstået - samles vived de små fisk, og slutter af med en gang skøn suppe, som - som regel - bliver sponsoreret af Slagter BO.  
 
Alle er velkommen denne dag - tag både mand, kone, børn, svigermor og naboen med - jo flere vi er - jo bedre kan vi forskønne vores dejlige område her i Sejs-Svejbæk. Dog skal børn under 12 år være ifølge en voksen. Husk tøj og sko efter vejrforholdene, et par havehandsker vil også være en god ting..! 
 
Nærmere info vedr. arrangementet opslås på forsiden.  
 
Follow us on Facebook